Söll ferskvandsakvarie

Söll - Vi elsker vand!

Hvorfor løse vandproblemer på kort sigt, når de kan løses langsigtet - eller endnu bedre undgå at opstå i første omgang?
Det er netop det spørgsmål, der driver vores vision om at arbejde med innovativ           produktudvikling. For at gennemføre denne vision bruger vi vores ekspertise, vores mange års erfaring inden for rensning af vand, samt vores passion for et sundt vandmiljø.
„Vi gør vand bedre“ er Söll‘s filosofi. Alle medarbejderne baserer deres daglige arbejde ud fra dette.  
Vores bedst sælgende produkter til have- og koidamme, akvarier samt svømmebassiner viser, at vi kan kombinere miljøvenlighed med forbrugervenlige produkter, som giver god værdi for pengene. 
Söll er markedsledende på markedet for damplejeprodukter. For at bibeholde denne position fremover vil vi gå forrest og være innovative samt fortsætte med at finde effektive og miljøvenlige alternativer. I 2008 indførte Söll med succes et kvalitetsstyringssystem i henhold til DIN EN ISO 9001:2008.  Det betyder, at alle produkter fra Söll er underlagt løbende kontrol i vores laboratorier.  Alle partier kan spores tilbage til deres oprindelse.  Vi tager også miljøbeskyttelse meget alvorligt i alle vores processer med miljøcertificering i henhold til DIN EN ISO 14001:2009, som vi opnåede i 2010. Når vi samarbejder med vores kunder er de altid med på råd.

Varesammenligning (0)
Sorter efter:
Vis:
Spar 75% på alle produkter i shoppen. Brug kuponkoden "udsalg" Gælder frem til 31-12-2019 el..
DKK0,00
Ex. moms: DKK0,00
• For sundt ferskvand • Koncentrerede mikroorganismer • Nedbryder slam, fiskeafføring og foderrest..
DKK69,00
Ex. moms: DKK55,20
• For sundt ferskvand • Koncentrerede mikroorganismer • Nedbryder slam, fiskeafføring og foderrest..
DKK139,00
Ex. moms: DKK111,20
BioBooster indeholder bakteriekulturer, der hurtigt fjerner organisk forurening fra akvarier.  ..
DKK179,00
Ex. moms: DKK143,20